Ingen betaltjänst för TV4-Play

Vi har nog som det ser ut stångat oss färdigt blodiga för att få tillgång till TV4 Play för de som betala för att kunna se gamla C Mores utbud exempelvis SHL via Internet. Vi har begärt förklaring från Allente som tillhandahåller kanalerna till oss. Vi är dock inte direkt kopplade till dem utan via vår leverantör Egonet som är lika maktlös. Det senate svaret lät så här ordagrant i mejlet: ” Vi har fått förklarat att TV4 tyvärr inte har resurser att hjälpa ert nät över till TV4 play. Det ni betalar för är kanalerna, Kort sagt har vi på Allente B2B ingen koppling till detta med Cmore Play; det är en speciallösning som en tidigare anställd på Canal Digital var med och fick på plats med Cmore och det är alltså inte en del av SMATV-distributörernas avtal med oss. I dagsläget finns ingen lösning och vi beklagar detta.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...